GB Sider: Ο τίτλος θα μείνει στα χέρια μου!


Την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον GB Sider, τον TWT Champion, είχαμε σήμερα και μας μίλησε για κάποια ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Sider φαίνεται να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση οδεύοντας προς τον αγώνα του ενάντια στον Blade Reeves για τον τίτλο του TWT. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Θέμης: Καλησπέρα GB Sider. Έρχομαι από το ολοκαίνουργιο ελληνικό Site για το Pro Wrestling, Pro Wrestling Greece και θέλω να μάθω αν έχεις λίγο χρόνο για μερικές ερωτήσεις.

GB Sider: Φυσικά και έχω.

Θέμης: Ωραία. Πρώτα από όλα θέλω να μάθω πως ένιωσες την στιγμή που κατάκτησες τον TWT τίτλο?

GB Sider: Η στιγμή της κατάκτησης του τίτλου μου μου έφερε στο μυαλό μέρες και νύχτες σκληρής προπόνησης με μοναδικό στόχο το να πραγματοποιηθεί αυτό μου το όνειρο. Μέρες πόνου στο backyard wrestling και ρίσκου για τη σωματική μου ακεραιότητα έπιασαν καρπούς. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κατακτάς τους στόχους σου.

Θέμης: Καταλαβαίνω. Μήπως μπορείς να μας πεις δύο λόγια για τον αντίπαλο σου στο επόμενο Event του TWT Blade Reeves;

GB Sider: Ο Blade Reeves αναφερόμενος από τον εαυτό του ως πατέρας όλων στο TWT New Divide θα συναντήσει τον πραγματικό του πατέρα. Ο τίτλος θα μείνει στα χέρια μου.

Θέμης: Είσαι προετοιμασμένος για τον μεγάλο σου αγώνα στο TWT New Divide;

GB Sider: Κάθε αγώνας μου είναι μεγάλος επειδή τον κάνω εγώ και όχι ο αντίπαλός μου. Έχω δώσει το 101% του εαυτού μου στις προπονήσεις και θα το δείτε αυτό στο New Divide στις 16 Οκτωβρίου.

Θέμης: Μια τελευταία ερώτηση GB Sider. Τώρα τελευταία έκανες πολλά Teasers για το ZMAK Royal και πολλοι αναρωτιούνται τι παίζει με αυτά. Μπορεις να μας πεις;

GB Sider: Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση όλα θα τα δείτε στις 8 Οκτωβρίου

Θέμης: Σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου. Καλή επιτυχία στο TWT New Divide.

GB Sider: Ευχαριστώ πολύ και καλή αρχή εύχομαι για το site σας

Αυτή ήταν η συνέντευξη με τον GB Sider. Εκ μέρους όλου του Site, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.